Byte av kontor

Vid byte av kontor ska alltid insitutionens flyttansvarige kontaktas. Denne skicka in en flyttblankett till Intendenturen, därefter initieras en flytt. 

Praktiska saker att tänka på:
- Nyckel måste alltid lämnas in i receptionen när du flyttat ut ur ditt kontor. Den får absolut inte lämnas till nästa rumsinnehavare. Din nya nyckel hämtas även ut i receptionen, du kommer att få ett mail när den är klar för utkvittering. 
- Packning av tillhörigheter görs alltid själv, om inte särskilda omständigheter föreligger (sjukdom, ryggproblem etc.). 
- Intendenturen bistår med flyttkartonger och/eller bokvagn att packa i/på. Tänk på att inte packa kartongerna för tungt, max upp till handtagen brukar vara en bra riktlinje. Intendenturen kan vara behjälpliga med att transportera dina kartonger/bokvagn till ditt nya kontor.
- Maila Helpdesk@gamlatorget.uu.se när du packat upp kartongerna/bokvagnen så tar vi hand om detta. 
- Som grundregel ska inredning stanna kvar i kontoret, dvs. den flyttas ej med till det nya kontoret. Önskar du få något mer i inredningsväg till ditt kontor kan du alltid maila Helpdesk, vi kan ha något på lager. Annars är det nybeställning som är alternativet, kontakta din institution om detta så hjälper Intendenturen till med beställningen. 
 

Senast uppdaterad: 2022-02-14