StartsidaInstitutioner och enheterStudentKartaIntendentur 
IntendenturstyrelseVaktmästeriITSalar och utrustningHelpdeskKontakt
Intendentur » Salar och utrustning
 
Streck
Salar och utrustning

Lokaler och utrustning

Om du ska hålla en presentation i våra lokaler så finns det projektorer eller bildskärmar i de flesta föreläsningssalarna och seminarierummen, se lista nedan.

Behöver du låna en dator för din presentation så finns sådana tillgängliga efter bokning - i förväg! - i Receptionen i Badhuset, Gamla Torget 6. Där finns även adaptrar för de vanligaste grafikkontakterna i datorer (bl. a Mini-Displayport, Displayport, Mini-HDMI, Micro HDMI). All vår presentationsutrustning har HDMI-anslutning. Även äldre VGA-kontakter finns, men vi rekommenderar att du alltid använder HDMI med ev. adapter.

Badhuset

I våra nyligen renoverade lokaler i Badhuset inryms en större föreläsningslokal med över 170 sittplatser, två undervisningslokaler med 60 sittplatser, några mindre salar, ett flertal seminarierum samt grupprum och läs- och pausutrymmen för studenter.

Rådhuset

Lokalerna i Rådhuset, Gamla Torget 3, renoveras under 2017 och 2018. I Gamla Torget 3 finns uppehålls- och pausyta för studenter. Vi kommer att återkomma med mer information om utrustning i lokalerna när det närmar sig öppningsdatum.

Skytteanum

Gyllenhielmska biblioteket
 

I Gyllenhielmska biblioteket finns en takmonterad projektor, högtalare och en motordriven projektorduk.

Riddartorget

Grotiussalen

Fakultetsrummet

Rum 007

Seminarierum A209
 

Alla ovanstående rum har presentationsutrustning. I Grotiussalen finns dessutom en videokonferensutrustning tillhörande Juridiska institutionen. Den bokas via institutionens expedition i hus Munken 2, Östra Ågatan 26.

Trädgården

"Trädgården" är våra lokaler på Trädgårdsgatan 7 som huserar undervisningslokaler, grupprum och pausrum för studenter.

Seminarierum

På bottenvåningen finns flera föreläsningssalar med upp till 26 platser och på plan 3 finns två föreläsningssalar med ca 20 platser. Alla rum har preesentationsutrustning - projektor med duk eller annan projektionsyta, eller bildskärmar på minst 65 tum.

Munken

I Munkens fyra hus finns både undervisningslokaler och studentytor.

Alla våra föreläsningssalar, seminarierum och grupprum i Hus 1, 2 och 3 är försedda med AV-utrustning. Antingen finns det en projektor med en projektonsyta eller en stor LCD-skärm i rummet. Alla rum har adaptrar för de vanligaste kontakterna - Displayport, Displayport Mini eller USB C.

OBS! I Hus 4 i Munken (Trädgårdsgatan 14, i "IBF-huset") finns endast en äldre typ avutrustning med VGA-anslutning! Se till att du har en utgång för VGA i din dator, eller boka och hämta upp en adapter för din dators bildskärmsutgång i vår reception i Badhuset, Gamla Torget 6 i god tid innan din presentation! 

 

 

 

 
Salar