StartsidaInstitutioner och enheterStudentKartaIntendentur 
IntendenturstyrelseVaktmästeriITSalar och utrustningHelpdeskKontakt
Intendentur » Salar och utrustning
 
Streck
 

Lokaler och utrustning

Om du ska hålla en presentation i våra lokaler så finns det projektorer i de flesta föreläsningssalarna och seminarierummen, se listan nedan. Behöver du låna en dator för din presentation så finns sådana tillgängliga efter bokning - i förväg! - i Receptionen i Badhuset, Gamla Torget 6. Där finns även adaptrar för de vanligaste grafikkontakterna i datorer (bl. a Mini-Displayport, Displayport, Mini-HDMI, HDMI) och de VGA-kontakter som finns i våra salar.

Badhuset

Under 2016 renoveras våra lokaler i Badhuset, både undervisningslokaler och grupprum. Dessutom renoveras även de lokaler som tidigare inrymde Dag Hammarskjöld- och Juridiska biblioteket. De nyrenoverade lokalerna planeras öppna igen till vårterminen 2017 och kommer då att inrymma en större föreläsningslokal med över 170 sittplatser, ett antal undervisningslokaler med ungefär 60 sittplatser, ett flertal seminarierum samt gupprum och pausrum för studenter. Vi kommer att återkomma med mer information om de nya lokalerna när det närmar sig öppningsdatum.

Rådhuset

I Rådhuset, Gamla Torget 3, finns följade lokaler: 

Sal 1

Sal 2

Alva Myrdalrummet
 

Sal 1 och Sal 2 är försedda med så kallad "Room in a box"-teknik, vilket innebär att de enkelt kontrolleras med en väggmonterad kontrollpanel. "Room in a box"-utrustningen är en takmonterad projektor (med 1024*768 punkters upplösning och VGA-anslutning), en motordriven projektorduk och högtalare som ansluts till datorns hörlursuttag. I kontrollpanelen finns dessutom uttag för utterligare en VGA-anslutning för t.ex dokumentkamera eller ytterligare en dator.

Skytteanum

Gyllenhielmska biblioteket
 

I Gyllenhielmska biblioteket finns en takmonterad projektor (upplösning 1024*768 punkter, VGA-anslutning), högtalare och en motordriven projektorduk.

Riddartorget

Grotiussalen

Fakultetsrummet

Rum 007

Seminarierum A209
 

"Room in a box" (se ovan) finns installerat i Grotiussalen, Rum 007 och seminarierum A209. I Fakultetsrummet finns en projektor, högtalare och en motordriven projektorduk.. Alla projektorer har 1024*768 punkters upplösning och VGA-anslutning.

Trädgården

"Trädgården" är våra lokaler på Trädgårdsgatan 7, som huserar undervisningslokaler, grupprum och pausrum för studenter. Våren 2016 färdigställdes våning 1 och 3 och inför höstterminen 2016 öppnas även lokalerna på våning 2.

Seminarierum

 

 

 

 

 
Salar