StartsidaInstitutioner och enheterStudentKartaIntendentur 
IntendenturstyrelseVaktmästeriITSalar och utrustningHelpdeskKontakt
Intendentur » Salar och utrustning
 
Streck
 

Lokaler och utrustning

Om du ska hålla en presentation i våra lokaler så finns det projektorer eller bildskärmar i de flesta föreläsningssalarna och seminarierummen, se listan nedan. Behöver du låna en dator för din presentation så finns sådana tillgängliga efter bokning - i förväg! - i Receptionen i Badhuset, Gamla Torget 6. Där finns även adaptrar för de vanligaste grafikkontakterna i datorer (bl. a Mini-Displayport, Displayport, Mini-HDMI, HDMI). All vår presentationsutrustning har HDMI-anslutning. Även äldre VGA-kontakter finns, men vi rekommenderar att du alltid använder HDMI med ev. adapter.

Badhuset

I våra nyligen renoverade lokaler i Badhuset inryms en större föreläsningslokal med över 170 sittplatser, ett antal undervisningslokaler med ungefär 60 sittplatser, ett flertal seminarierum samt grupprum och pausutrymmen för studenter.

Rådhuset

Lokalerna i Rådhuset, Gamla Torget 3, renoveras under 2017 och 2018. De nyrenoverade lokalerna planeras öppna igen till höstterminen 2018. Vi kommer att återkomma med mer information om de nya lokalerna när det närmar sig öppningsdatum.

Skytteanum

Gyllenhielmska biblioteket
 

I Gyllenhielmska biblioteket finns en takmonterad projektor, högtalare och en motordriven projektorduk.

Riddartorget

Grotiussalen

Fakultetsrummet

Rum 007

Seminarierum A209
 

Alla ovanstående rum har presentationsutrustning. I Grotiussalen finns dessutom en videokonferensutrustning tillhörande Juridiska institutionen. Den bokas via institutionens expedition i hus Munken 2, Östra Ågatan 26.

Trädgården

"Trädgården" är våra lokaler på Trädgårdsgatan 7 som huserar undervisningslokaler, grupprum och pausrum för studenter.

Seminarierum

 

 

 

 

 

 

 
Salar